Концерт Олександра Кварти у супроводі естрадно-духового оркестру

Тільки побувавши 24 січня у філармонії можна відчути ті емоції, що вирували в залі на концерті найпозитивнішого співака та композитора Олександра Кварти у супроводі Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру. Надзвичайні харизма, артистизм, манера виконання та спілкування зі своїми шанувальниками принесли Олександру народну любов, пошану та вдячні бурхливі аплодисменти після кожного твору. Недарма його представлення - це людина – свято, адже він своїми піснями та танцями заряджає енергією, зцілює душі в такий непростий для нас час.

Виконання на своїх концертах саме українських популярних пісень є для Олександра принциповим, що сприяє популяризації української пісні як в країні так і за її межами. У концерті прозвучали такі твори як «Маланка та Василь», «Біла лебідь», «Дві долі», «Шовковиця», «Волонтер», «Спів кохання», «Подарую сонце», «Зимові квіти», «Мамо», «Ти одна на цілім світі», «Українське попурі», «Кохай мене», «Червона рута», «Струмочок», «Дай вам».

Олександр є невтомним волонтером, на його благодійних концертах збираються кошти на підтримку ЗСУ. Ось і на цьому концерті зібрано 27 600 грн. Такі концерти допомагають нести світло та любов, віру та надію, і безперечно вдячність нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ за можливість проводити і бути присутніми на цих концертах.

Співпраця Олександра та оркестру залишила позитивний відгук у серцях Хмельничан та гостей міста.