В нашім серці — Україна!

За декілька днів ми відзначатимемо День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Вшануємо думками, вчинками, добрими справами та щоденним подвигом на шляху до побудови України вільної, соборної, європейської, з дотриманням усіх демократичних засад, держави.
 
З нагоди річниці демонстрування волелюбної самовідданості учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні Центральна публічна дитяча бібліотека організувала в себе патріотичний майстер-клас «В нашім серці — Україна!». Провели творчий захід у книгозбірні 15 лютого викладачі образотворчого мистецтва Хмельницької школи мистецтв «Заріччя».
 
 
Стати учасниками майстерки запропонували учням 4-А класу СЗОШ №21. Діти виготовляли тематичні листівки в жовто-блакитних кольорах. Основа — руки, що тримають серце. Цей символічний образ демонструє підтримку Героям, які проявили мужність й незламність духу в боротьбі за всюдисущу волю України.
 
 
Виготовлені листівки діти подарують воїнам як символ підтримки. Тож віримо у наше ЗСУ! Боротьба триває! Палко чекаємо перемогу!