І лине світом слава Кобзарева

Є у нашій українській літературі імена, що увібрали в себе живу душу народу, стали частиною його життя. Таким є Тарас Шевченко. 10 березня в Центральній публічній дитячій бібліотеці відбулася літературно-музична година «Лине Тарасове слово».

На захід завітали учні 5-В класу СЗОШ №21. Читачі доєдналися до відзначення важливих для українців дат, продекламували улюблені вірші з творчого доробку Кобзаря.

Цікавинкою події стали вокальні виступи учнів Хмельницької школи мистецтв «Заріччя». До музичної програми увійшли: сольні номери під акомпанемент фортепіано, виконання пісень «Кобзарська слава» та «Шевченкові рядки» зразковим ансамблем «Веселі нотки».

Літературно-музична година минула в натхненній атмосфері та залишила лише приємні враження в глядачів. Наприкінці заходу присутні подякували юним артистам, а також викладачці класу сольного співу Тетяні Килимник і концертмейстеру Оксані Богдановій.

Чудовим завершенням події став подарунок від викладачів та учнів Хмельницької школи мистецтв «Заріччя». У межах акції «Книжки даруй — до перемоги крокуй» вони принесли книги для маленьких читачів бібліотеки. «Хочемо взяти участь в акції та книгами подякувати улюбленій бібліотеці. Нехай вони дарують лише позитивні емоції читачам», — відзначила Тетяна Килимник.