Благодійний концерт на підтримку ЗСУ "Нескорена весна"

Силу єдності АРМІЇ і ТИЛУ продемонстрував концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру «НЕСКОРЕНА ВЕСНА» на підтримку ЗСУ, що відбувся 4 квітня в обласній філармонії (художній керівник Тарас БЕЗНЮК, диригент Роман ЧЕРНЮК). Концерти оркестру допомагають нести світло та любов, віру та надію, і безперечно вдячність нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ за можливість проводити і бути присутніми на цих концертах.

Наскільки колоритно звучить українська пісня у супроводі оркестру продемонстрували солісти оркестру Павло Дасюк, Марина Українець, Дар’я Сохрякова, Дарія Коневега та Інна Бернацька. У сучасній обробці прозвучали популярні українські пісні «Вперше» (сл. Ю. Рибчинського, муз. М. Мозгового) та «Я ненадовго, мамо» (сл. та муз. С. Юрченка) у виконанні соліста оркестру Павла Дасюка, «Моя весна» (сл. Ю. Юрченка, муз. В. Волкомора) та «Грай музико моя» (сл. та муз. М. Мозгового) у виконанні солістки оркестру Марини Українець, «Очі на піску» (сл. Ю. Рибчинського, муз. І. Поклада) та «Незаручена весна» (сл. О. Вратарьова, муз. О. Злотника) у виконанні солістки оркестру Дар’ї Сохрякової, «Тому що я – Україна» (О. Потапенка, Н. Каменських) та «Рідна мати моя» (сл. А. Малишка, муз. П. Майбороди) у виконанні солістки оркестру Дарії Коневеги, «Цвіте терен» та  «Кам’яна гора» (укр. нар. пісні) у виконанні солістки оркестру Інни Бернацької. Нікого не залишила байдужою пісня - присвята нашим захисникам «Над землею тумани» у виконанні солістів оркестру. Справжнім музичним подарунком стали інструментальні твори «Taka taka», «El Cubanchero», «Fiesta de las trompetas» (соло для трьох труб у виконанні Тараса Безнюка, Мирослава Швеця та Олексія Абрамова).

Під час концерту солісткою оркестру та волонтеркою Мариною Українець був проведений аукціон, на якому була можливість придбати вишукану картину, м’яку іграшку для коханої (робота Марічки Абрамової), художньо оформлені атрибути військових: каска, гільза, патрон. В цілому на потреби українських військових під час концерту зібрано 14 760 грн. Тож дякуємо кожному хто був з нами і долучився до благодійної акції…Разом до ПЕРЕМОГИ!!!!