Мама і діти — немає любові сильнішої в світі

Образ матері супроводжує нас все життя… Щороку в другу неділю травня, коли природа-мати наряджає свою доню-землю у весняні квіти, люди прославляють матерів.

Напередодні цієї події, 10 травня, у Центральній публічній дитячій бібліотеці організували літературно-музичну композицію «Мама і діти — немає любові сильнішої в світі». На концертну програму запросили учнів 4-А класу ПШ №3 та 5-Г класу СЗОШ №21.

Розповіли на заході про свято всіх матусь, відзначення цього дня у світі. Учні 4-А класу ПШ №3 продекламували улюблені вірші для присутніх мам.

Талановиті артисти з Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» підготували сольні вокальні номери під акомпанемент фортепіано, присвячені найріднішим. А справжню українську пісню дарував вокальний ансамбль «Веселі нотки». Додамо, що музичний супровід під час програми здійснювала викладачка класу сольного співу Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» Тетяна Килимник.

Відзначили організаторки події: «Наші матусі — берегині роду українського, його прекрасних символів і давніх звичаїв. Вони вберегли нашу пісню та думу, історію та волелюбний дух, навчили величати рідну землю, рідний край, пишатися народом, котрий має таку багату та прекрасну душу. З найщирішими словами любові, поваги та вдячності ми вітаємо наших матерів».