Ювілейний концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру

27 жовтня Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовийоркестр відзначив своє 30-річчя створення. За 30 років існування оркестр пройшов всі випробування часом, але зберіг свою індивідуальність, характер та творче натхнення.

У слухачів була унікальна можливість отримати насолоду від музичних творів у виконанні оркестру під диригуванням Тараса Безнюка та Віталія Дячука. В концерті у виконанні оркестру та його солістів Марини Українець, Дар’ї Сохрякової, Дарії Коневеги, Інни Бернацької, Павла Дасюка вперше прозвучали пісні «Сини України» (слова та музика Марини Маковій), «Біля тополі» (слова та музика Петра та Павла Солодухи), «Дякую» (слова та музика Ольги Бажаної), інструментальні твори «Святиня полеглим» Браяна Бальмажаса, фанфара «Слава Україні» Ірини Алексійчук, що була написана в 2022 році вже під час повномасштабного вторгнення росіян. Нікого не залишили байдужими пісні «Ми з України» та «Україна – це ти», виконанні у супроводі оркестру солісткою Дашею Сохряковою та дитячим хором «Райдуга» школи мистецтв «Райдуга» (керівник Аліна Сєвак).

На протязі всіх непростих для країни часів оркестр проводив концерти на підтримку ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення проведено 57 концертів та зібрано 370 тис. грн., які витрачені на потреби наших захисників.