Благодійний концерт у с.Масівці

4 жовтня у с.Масівці відбувся благодійний концерт присвячений ДНЮ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, організований спільними зусиллями ЦКД с.Масівці старостинського округу з центром в с.Богданівці (Велнянко Р.В), Масівецькою бібліотекою-філією 22 і Масівецькою гімназією (Геренко Р.О.) Ведучий Сергій Сандульський .
До програми концерту увійшли хореографічні номери від "Століття танцю" (керівник Сандульський С.М.), вокальні номери від аматорського колективу "Перевесло" і Ліни Ратушняк (муз. керівник Корзун М.А.), а також справжні козацькі забави від вихованців Масівецької гімназії. 
Справжні козаки показали свою кмітливість, міць, спритність і неабияку винахідливість. Хоч у грі виявилися переможці, та здається, виграли абсолютно всі учасники дійства, отримавши заряд позитивних емоцій і естетичного задоволення. 
Спостерігало за дотриманням правил і оцінювало конкурси компетентне журі у складі старости старостинського округу Діденко М.П., в.о. директора Масівецької гімназії Коверда Т.В. та бібліотекара Масівецької бібліотеки-філії 22 Ратушняк Л.В.
Організатори щиро вдячні всім, хто долучився до благодійного концерту.