Проект "Поза часом".

У Хмельницькому впродовж липня – жовтня за підтримки Українського культурного фонду, Управління культури і туризму у співпраці з камерним оркестром Хмельницької обласної філармонії та музикантами хмельницьких гуртів: «Чумацький шлях», «Grace», «FreeJam», дуетом «Svitlo» реалізовано проєкт трансформації української музики ХХ століття «Поза часом».
 
В ході проекту було створено 4 аудіо альбоми кавер-версій хітів української естради та програму академічної музики композиторів: Платона Майбороди, Володимира Івасюка, Ігоря Шамо, Василя Михайлюка, Анатолія Кос-Анатольського, Бориса Буєвського, Анатолія Горчинського, Ігоря Поклада, Валентина Сильвестрова. Гуртами було обрано 12 пісень та вирішено їх аранжувати в своїх улюблених стилях: рок музики, поп-фанку, джазу, неосоул, кантрі, босанова. Всього – 33 кавер версії. 
 
Мета проєкту - донести до широкого загалу актуальність та цінність пласту композиторської музики як вагомого культурного надбання минулого століття. Особливо важливо познайомити з творчістю композиторів молоде покоління. Для того, щоб ще більше зацікавити глядачів всі презентації альбомів та програми оркестру відбулися наживо у формі музичних перформансів і поєднали музику з танцем, медіа, театром, поезією, модою. 
 
Відеоверсії кожного перформансу вже розміщені у відкритому доступі у мережі Інтернет за посиланнями нижче. Таким чином команда проєкту «Поза часом» популяризує українську музичну спадщину минулого століття серед широкої аудиторії.
 
 
 
 
 
 
 
 
Вже з 18 жовтня аудіоальбоми можна послухати на цифрових аудіосервісах у мережі Інтернет: APPLE-music, Spotify, Youtube, а також у соцмережах.
 
 
Чумацький Шлях: https://bdnm.fanlink.tv/ChSh_Poza_Chasom
 
 
 
 
 
Більше інформації про Проєкт можна дізнатися на сторінках “Поза часом” у соціальних мережах (Фейсбук, Інстаграм, Телеграм).