Різдвяний концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру

У теплій невимушеній атмосфері 20 грудня в залі обласної філармонії пройшов Різдвяний концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру.

Під бурхливі оплески прозвучали інструментальні твори «Sleigh ride», «Jingle bells», «We wish you a mambo Christmas», «I saw mammy kissing santa claus».

Разом з солістами оркестру Мариною Українець, Дарією Коневегою, Дар’єю Сохряковою, Інною Гласовою та Павлом Дасюком слухачі співпереживали та насолоджувалися неповторним колоритом української пісні, української коляди: «Новий рік», «Ангел світла», «Небо і земля торжествують», «Старий рік минає», «Україна колядує», «Пригадай», «Мирне різдво», «Добрий вечір тобі», «Коляда-колядка», «Різдвяна ніч».

Нікого не залишила байдужою пісня у виконанні солістів оркестру «Молитва на Різдво». Сьогодні молитва у всіх одна - перемога Українських збройних сил та довгоочікуване повернення наших захисників в рідні домівки.

 

На благодійному концерті зібрано 17 670 грн. на потреби Збройних сил України, тож дякуємо кожному, хто долучився до цього!