Наближається День матері

У другий тиждень травня в Україні святкують  День матері. Щоб підготувати мамам невеличкі сюрпризи, 6 травня у бібліотеці-філії №4 влаштували майстерку «Цьомки для мами».

Діти вирізали й складали сердечки-цьомки, на яких розмістилися ангелики. Листівочки прикрашали штучними стразами, аплікаціями та писали побажання найкращим у світі мамам. А постійна учасницямайстерок Олександра Василишина оформила листівочку бабусі. «До мами я поїду аж літом, тому День матері я буду святкувати з бабусею, — ділиться дівчинка. — Я дуже люблю бабусю і хочу написати їй безліч ніжних слів, бо вона найкраща і найрідніша. Думаю, вона буде дуже рада отримати подарунок».

Розповіла про свій виріб й учасниця майстерки Єлизавета: «Я написала, що моя мама найсолодша. А ще я прикрасила ангела на листівочці сердечками й зірками. Я дуже люблю свою маму, мені приємно радувати її та дарувати подарунки».

Цього ж дня бібліотека-філія №8 ім. І. Іова провела чергове засідання клубу «Весела майстерня». Майстер-клас з виготовлення листівок мав назву «Для рідної матусі».

У приємному передчутті свята дітвора з мамусями завітали до книгозбірні, щоб виготовити милий сувенір та поспілкуватися.

Скільки ж захвату було в дитячих оченятах, коли вони так старанно творили з паперу чудові візерунки! Це ж бо — подарунок для найкращої мами. Зі стараннями та любов’ю малечі листівки вийшли просто неймовірними.