Мистецькі цікавинки Богдановецького та Олешинського старостинських округів

Цикл культурно-просвітницьких заходів зі спільною назвою «Візитівка мого села» триває у старостинських округах Хмельницької міської територіальної громади.

Організаторами заходів є управління культури і туризму Хмельницької міської ради, центри культури та дозвілля, Централізована бібліотечна система Хмельницької громади.

Минулого тижня відбулося два таких заходи.

Так, у п’ятницю, 23 червня, у Центрі культури і дозвілля села Масівці провели мистецький захід із циклу «Візитівка мого села».

Жителі громади мали можливість переглянути концертну програму творчих колективів та виконавців старостинського округу з центром у селі Богданівці, книжкову виставку «Мій край – моя історія жива», взяти участь у майстер-класах з 3D - моделювання та оригінального жанру, у бібліотечній вікторині «Що ти знаєш про свій край?», оглянути виставку робіт вишивальниці Ніни Псярук «Красу життя я хрестиком кладу».

Із мистецькими цікавинками старостинського округу з центром у селі Олешин знайомили жителів громади у неділю, 25 червня. Захід відбувся у Іванковецькій філії Центру культури і дозвілля с. Олешин.

Присутнім представили концертну програму творчих колективів і виконавців, бібліотечний майстер-клас та книжкову виставку, майстерки з виготовлення цікавих виробів й оберегів у різних техніках, виставки творчих робіт мешканців старостинського округу, інтерактивні активності, дегустації страв, приготованих за старовинними місцевими рецептами.