Майстерки у бібліотеці приваблюють дітвору

Центральна публічна бібліотека традиційно тішить маленьких та юних відвідувачів цікавими заходами. Минулого вівторка дітки з літнього табору «PROkids» та ті, що постійно відвідують творчі заняття у книгозбірні, робили бджілку. Весела аплікація сподобалася маленьким відвідувачам, бо досить швидко і легко робиться. Усе, що потрібно: кольоровий папір, картон, ножиці, клей, дерев’яна шпажка, чорний фломастер.

  

У середу в бібліотеці разом із волонтерами Товариства Червоного Хреста створювали рамку для сімейного фото. Дітки виготовили оригінальну й незвичайну «оправу» для улюбленої світлини. «Таку точно не купиш в магазині», — розповідає Анастасія Чеглакова, працівниця фонду.

Вже у четвер хлопці й дівчатка малювали малюнки для воїнів ЗСУ. «Малюнки, сповнені щирими побажаннями, подякою та вірою у перемогу, ми передамо волонтерам, котрі доставлять їх нашим захисникам»,  — кажуть бібліотекарки.

У п’ятницю попри те, що дощило, дітки знову поспішали до бібліотеки. Робили об’ємну аплікацію «Павич» із паперових смужок. Поробка просто робиться і виглядає дуже красиво. «Павич символізує велич та гордість, — розповіла бібліотекарка під час заняття. — Відрізняє його не тільки особливо красива зовнішність, а й загальні розміри. У курячому загоні павич — найбільший птах».