Пісня буде поміж нас

4 березня в театрі ім. М. Старицького відбувся концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру «Пісня буде поміж нас», присвячений 75-річчю віддня народження легенди української естради Володимира Івасюка (художній керівник та головний диригент Тарас Безнюк, диригент Віталій Дячук).

У вщент переповненому залі вирували неабиякі емоції. Кожна пісня супроводжувалася бурхливими оплесками. Цей концерт - це підтвердження того, що творчість великого композитора та поета живе, а також можливість передати далі музичну спадщину Володимира Івасюка.

Солісти оркестру Марина Українець, Дар'я Сохрякова, Інна Бернацька та Павло Дасюк продемонстрували наскільки колоритно звучить українська пісня.

Композиції «Червона рута», «Водограй», «Я піду в далекі гори», «Балада про мальви», «Балада про дві скрипки», «Два перстені», «Кленовий вогонь» та інші пісні стали по-справжньому народними, композитор і його творіння - безсмертними.

Кожна пісня мала свою історію написання, про що розповідала ведуча концерту Марина Семенюк.

Під час виступу оркестру збиралась благодійна допомога на потреби ЗСУ. Дякуємо кожному, хто донатив і тим самим наближав нашу Перемогу.