У Хмельницькому представили театралізоване драматичне дійство «Діалоги Майдану»

До Дня Героїв Небесної Сотні 20 лютого в приміщенні театру ім. М. Старицького відбулась прем’єра театралізованого дійства «Діалоги Майдану». Автор ідеї та режисер-постановник Володимир Павловський, режисерка по роботі з учасниками Євро майдану та Революції Гідності – Наталія Паляниця.
 
 
8 прожитих історій про людське, про величне, цінне, про невимовну любов до рідної землі, про жертовність та відданість, про людей, які є рушійною силою змін! 
 
 
Про внутрішній біль, що розриває груди та рве серце після втрати чоловіка ділилася емоціями дружина Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука  Тетяна Бондарчук. Від мужності, жертовності, витривалості та віри в справедливість Юрія Кравчука, Анатолія Панчука та Бориса Ткача захоплювало подих. Валентина Базилюк та Михайло Твердохліб вразили глядачів своєю історією про вселенську любов до України та власні почуття, які надавали сил продовжувати виборювати майбутнє. Про свідому молодь та активність киян у цій непростій боротьбі ділилася Анна Ісламова;  про людей Світла і про віру, яка зміцнила Україну говорив Отець Олег Макаровський.
 
 
Минуло 8 років і ми вже ніколи не будемо такими, як колись… Це трагічна, але й велична дата для українського народу, бо завдячуючи МАЙДАНУ  українська нація отримала шанс переродитися і змінити хід власної історії.